VEGATESZT MAGYARORSZÁGI KÖZPONTJA

Vegateszt.blog.hu allergiavizsgálat a candida-teszt,valamint más komplex kezelések oldala!

Bajlódik! Nem találja az irányt,vagy nem jó a közérzete.

2018. augusztus 29. 20:38 - VEGATESZT

Vegateszt International!Nemzetközi berkekben is elismert.Az elmúlt évtizednek köszönhetően olyan tudás,és technológia áll rendelkezésünkre mely nemzetközi megitélése szerint csúcskategóriát jelent.A Vegateszt nem úgy nyitotta meg kapuit,hogy  annak a reményében ,hogy a sajtó vagy éppen aktuális problémák hatására meg kellene nyitni egy egészség studiót vagy valamit mert ez most  aktuális téma divat lett.Nem ma kezdődött,hanem évtizedekkel ezelött 90.-évek vége felé amikor még senkit sem foglalkoztatott a műszeres vizsgálatok mint alternativa adta lehetősége Varga Endréné Zsófi már akkor evvel,és a táplálkozás fontosságára hivta fel magára a figyelmet.Van olyan páciensünk akivvel évtizedek óta folyamatosan tartjuk a kapcsolatot,és minden évben visszajár hozzánk.Varga Endréné Zsófi évtizedek óta azért dolgozik,hogy gyökeres változást tudjon előidézni(pozitiv irányban) az emberek életében alternativ auditált Európai Unió több országában is elismert eszközök segitségével.Az elmúlt évtized évtizedek által szerzett tapasztalatok addnak garanciát a pontosságra,és a megfelelően kiválasztott terápiára.Nálunk sajnos nincsen ingyen szolgáltatás(www.vegateszt.hu) de különbözö bereklámozott jól meghirdettet szemre való kúponok sincsenek mi a szolgáltatásunk árait úgy állitottuk be ,hogy minden korosztálynak elérhető legyen.

Amiben bizhat.

1.Évtizedes tapasztalatok

2.Minősitett készülékek.

3.Páciens az első.

Felvesszük a harcot akkor is ha minden leleted negativ!!!!

2018. július 02. 14:46 - VEGATESZT

Ha minden vizsgálati leleted negativ,és úgy látják nem találtak semmit de ugyan úgy fent állnak a panaszaid?

Attól,hogy a vizsgálati leleted negativ,és a panaszaid ugyan úgy jelen vannak,és nem pszhiés eredetüek továbbra is komolyan kell venni ezeket a panaszokat.Ne adja fel járjon utána továbbra is mi okozhatja ezeket a problémákat.

Azokat a páciensek melyek tanácstalanokká váltak a vizsgálati lelet eredményeik miatt itt a Vegateszt-nél nagyon komolyan vesszük mivel tudjuk,hogy a legtöbb esetben a probléma továbbra is fent áll,és azon kell dolgozni,hogy ezt a problémát felfedjük amire az utobbi években sok esetben is sikerült. Ezért azt mondjuk ne add fel ha az egészségedről van szó.

 

Nekünk az egészség az első

2018. május 23. 11:53 - VEGATESZT

Hihetetlen de igaz!Volt már úgy,minden lelete rendben van nincs semmi elváltozás mégis rossz a közérzet tele van kiütéssel!

Ne hagyja annyiba forduljon a Vegateszt International-hoz!

Fejlödésünk kezdete óta a kedvenc ételeink okozhatnak bizonyos problémákat.Vannak  ételekre, összetevőkre érzékenyen reagálhat a szervezetünk.Vannak oly esetek melyek  semilyen tünetett nem produkálnak majd egyszer a semmiből megérezzük.A tünetek a kellemetlentől egészen a fájdalmasig terjedhetnek.

A tünetek kiváltó oka lehet akár maga az élelmiszer, vagy a magas hisztamin tartalma, vagy a hisztamin felszabadító képessége.A mai világban az élelmiszerek feldolgozása, érlelése, tartósítása során felszabaduló biogén aminok, valamint a tartósítószerek, adalékanyagok.

 Ne hagyj ki egyetlen tesztanyagot sem!

Teljes ételallergia ételintolerancia vizsgálat,melyet  400 ételmintával pontos listákkal Vegateszt International vezetője közreműködésével, aki több mint 19-éve ennek területnek a szakértője.

 

Ne hagyd magad az Allergia ellen.

2018. április 26. 14:55 - VEGATESZT

Van lehetőség mai modern korban,hogy müszerek segitségével ,hogy megnézzük mikre reagál rosszúl a szervezeted.Sajnos a mai felgyorsúlt világban ahol már magunkra sincs időnk egyre több dologra reagál a szervezetünk rosszúl.Ezért ne add fel van remény! www.vegateszt.hu,www.allergia-vizsgalat.hu-oldalak megadják a választ.

Soha ne add fel!

2018. március 13. 20:31 - VEGATESZT

Soha ne add fel ha az egészségedről van szó mindig legyen 50 perced foglalkozni magaddal.Mit szabad fogyasztani,és mit nem.

Évekre előre egy helyesen beállitott étrenddel megalapozhatjuk egészségünket.Megelözőleg egy vizsgálatból a pontos eredmény mindig segitsünkre lehet.A vegateszt.hu-nál  nem csak egyszerűsíti a diagnózist,de optimális terápiát is ajánl: A vizsgálatot, amit évek óta a vegateszt központban sikerrel alkalmaznak,biztosítja a személyre szabott,és hatásos terápiát (megfelelő terápiák előírását) minden egyes páciens számára.

 

Jönnek a pollenek.

2018. március 13. 20:10 - VEGATESZT

Magyarország első sikeres pollen programja.

Jönnek a pollenek!
Magyarország első pollen programja!
Lassan vèget èr a tèl,èrkezik a tavasz az összes virágzó fűvel,fával együtt.
Ilyenkor az allergiának a leggyakoribb fajtájával találkozunk a Pollennel de hogyan lehet ez ellen vèdekezni?

Keresse fel Magyarország első pollen programját mely lehetőséget biztosit a pollen elleni védekezésre.Varga Endréné a Nemzetközlieg is elimert Vegateszt magyarországi központjának vezetője ismerteti önökkel személyesen miből áll ez a programm.

Állitsd meg az allergiát!

2017. augusztus 12. 14:04 - VEGATESZT

Puffadsz görcsölsz állandó visszatérő kiütésed van!

Puffadsz,görcsölsz,állandó visszatérő kiütéseid vannak?Minden leleted negativ!Szabadulj meg az allergiátó!Allergia vizsgálat nem 100 nem is 200 hanem 600 féle különböző tesztanyagra tudjuk megvizsgálni!
Komplex átfogò allergia teszt!Allergia,ételallergia,élemiszer adalékanyag,èlelmiszer intolerancia,vegyszerek,állatször....stb 600 fèle tesztanyag+Candida vizsgálat táplálkozási tanácsadással 4.000-Ft.
Ne siess,mindig legyen időd az egészségedre! Járj utána mi okozza a kellemetlen panaszaidat mely kimutatja azokat az anyagokat is,amelyekre a szervezet túlérzékeny.
Nàlunk a vizsgálatot müszeres technològiának köszönhetően a legkorszerübb,eus certifikáttal ellátott készülékkel gyorsan,és fájdalommentesen végezzük.Már 3-hònapos kortòl.Az eredményt a helyszínen ki is elemezik és el is magyarázzák.Keress minket,további informáciòk:
http://vegateszt.hu/vizsgalatok/allergia-vizsgalat/
www.allergia-vizsgalat.hu

Vegateszt központban egyedüálló legmodernebb technológia

2017. április 05. 13:40 - VEGATESZT

A Német tradicionàlis egészsègügyi hagyományok,és tapasztalatok alapján müködjön kizárólag olyan Német modern készülékeket,és eljàràsokat alkalmaz,amelyel a gyártónak,és a technika fejlődésének köszönhetően a szervezet àllapotàról tökéletes képet kaphat.

Egy régi géppark, elavult műszerek, szoftverek esetén nem csak a gyakoribb meghibásodás, hanem a pontosság,és a tökéletes mérés sem garantálható,hiszen a technológia folyamatosan fejlődik.A vegateszt  legkorszerübb technologiájú, orvostechnikai minösitéssel ellátott,az  EU-elöirásoknak megfelelöen biofeedbacksystem vegatest  Expert-tel vagy Vega Check-el végezzük .A kèszülék gyàrtó cég szerint a mérések által teljesen hiteles,és pontos információkat kaphatunk szerveink,szervezetünk komplex működéséről.Figyelem,győzödjön meg róla,hová megy. A vegateszt (vegatest) kirárólag egy olyan készülék,mely akkor lesz pontos,és hiteles az eredmény,ha alapvető követelménynek megfelelően a készülék szakiskoláját elvégezték.(a készüléket gyàrtó cég àltal kiàllitott engedély, licensz szükséges) .Softtware frissités: legújabb vegatest software-rel rendelkezünk.

Használja ki a vegateszt központ elönyeit

2017. április 05. 13:37 - VEGATESZT

Használja ki a vegateszt központ elönyeit.

 Tevékenységünkben jelentős szerepet szánunk a megelőzésnek,különös figyelmet forditunk az emberi szervezetben kialakuló hiányok,vagy többletek,illetve a táplálkozási rendellenességek okozta problémák korai felismerésében,és életmód,táplálkozás tanácsadásban.

A vegateszt központ nagy hangsúlyt fektet a következőkre.

 •  Családias légkör emberközpontú gondolkodás.
 •  Baba,és gyermekbarát környezet.
 •  Fájdalommentes tesztek.
 •  Nem a betegséget/ hanem elsősorban a betegség okait keressük.
 •  Elég időt szánunk a pácienseinkre.
 • Nyugat európában bevált legfejletebb technológiák.
 • Piaci átlagnál kedvezőbb árakkal dolgozunk,hogy mindenki számára elérhetö legyen.

Vegateszt központ

2014. május 12. 16:51 - VEGATESZT

image_1399905739.jpg_1536x2056

 

 •  CSALÁDIAS  LÉGKÖR,  EMBERKÖZPONTÚ  ÉS SZEMÉLYES GYÓGYÍTÁS
 •  BABA,ÉS GYERMEKBARÀT RENDELŐ
 •  NEM A BETEGSÉGET/DIAGNÓZIST, HANEM A  BETEGET GYÓGYÍTJUK
 •  ELSŐSORBAN A  BETEGSÉGEK OKAIT KERESSÜK , NEM CSAK A DIAGNÓZISOKAT
 •  ELÉG IDŐT  SZÁNUNK PÁCIENSEINKRE
 •  AZ  ALLERGIÁS BETEGET  NEMCSAK KEZELJÜK! AZ ALLERGIA, MINT DIAGNÓZIS – NEM, DE AZ ALLERGIÁS BETEG IGENIS MEGGYÓGYÍTHATÓ, EREDMÉNYESEN ÉS AKÁR VÉGLEGESEN IS..
 • AKI A VZSGÀLATOT VÉGZI (VEGATESZT-MÓDSZERT  )A CÉGNÉL REGISZTRÀLT EGYEDÜLÁLLÓAN MAGYARORSZÀGON EREDETI NÉMET LICENCE -EL RENDELKEZIK.
 • -Magyarország első Képesitett dip. vegateszt készülék szakértője. Nem csak pontos eredmény hanem a vegateszt eredmény értelmezése ,és kiértékelése.

www.vegateszt.hu

2014. május 12. 16:51 - VEGATESZT

image_1399886269.jpg_1024x682

Mindig is termèszetgyógyász szerettem volna lenni mi családunkban a természetes gyógymódok alkalmazása hagyománynak számít ezèrt közèpiskolás korom óta tudatosan kèszültem erre a pályára. Úgy gondolom termèszetgyógyászat egy nagyon felelősèg teljes feladat  ès egyben kihivás is.Egy igazi természetgyógyàsz lelkileg elkötelezet és mindig a pàciens a legfontosabb szàmàra ugyanakkor nem nyereség vàgyból való gyógyítàs.Régóta foglalkoztattak az alternetív diagnosztikai és terápiás módszerek,és allergia kérdésének a gondolata,amely először Magyarorszàgra 98-ban bekerült (Nèmetországból eredő) vegatest készüléket ismertem meg.Abban a szerencsés helyzetben voltam hogy mind a három készülékkel dolgoztam igy az alapoktól ismerem a vegateszt készüléket.Az allergia mára sajnos népbetegségnek számít.12-évvel ezelött kimentem Németországba,és itt ismerkedtem meg a Fekete erdöböl származó Vegateszt Expert és a Vega Select  készülékekkel,amely nemcsak a DIAGNÓZIS felállításában segít,hanem KEZELÉSRE is szolgál.2008-ban a vegatesztre szakosodtam elsőként Magyarországról elvégeztem a Wegamed Akadémiát,és a készülék használatáról mindent megtanultam .(itthon nincsenek még ilyen irányú képzések). Lehetőségem nyílt Németorszàgban Leer-ben kórházban gyakorlatot elvégezni majd egy híres hamburgi orvos-természetgyógyásszal együtt dolgozni.Ezeket a tapasztalatokat  ès tudást szeretném most Magyarországon kamatoztatni.Hosszú évek kemény tanulása hozta meg azt a szaktudást,amivel segiteni tudok a hozzám fordulókhoz.
Varga Endréné Zsófi

Vegateszt központ

2014. május 12. 11:15 - VEGATESZT

Magyarországon első Németorszàgban tradicionàlis VEGATESZT központ.Vegateszt egészsègközpont amelyben a természetes alapú prevenció és terápia lehetőségeivel,miközben olyan diagnosztikus eszközt és eljárást alkalmazunk,amellyel a szervezet teljes állapotáról tökéletes képet kaphatunk. Eszközünk és széles körben kinàlt vizsgálataink harmonikusan lehetővé teszik,hogy az emberi szervezetben kialakuló hiányok,vagy túlzott többletek illetve a táplálkozási rendellenességek okozta problémák jelenlétét már olyan fázisban is kimutassuk,amelyet a hagyományos laborvizsgálatok még nem képesek. Vizsgálati módszerünkkel,és a konzultációval egybekötött eredményeink lehetővé teszik,hogy már meglévő különböző betegségekre terápiás megoldásokat javasoljunk,vagy kialakulóban lévő problémákat fordítsunk vissza terápiás módszereinkkel. Szolgàltatàsaink több mint 26 különböző vizsgàlatot kinàl de vizsgàlataink programjaink nem csupán betegséggel küzdő pácienseink számára nyújhat megoldásokat,de azok számára is,akik megelőzni vagy életmód és táplálkozási szokásaik megváltoztatásán fáradoznak, akik tanácstalanokká váltak a diéták kúràk világában, akik egyfajta vàltàsàra törekszenek.Civil pácienseink mellett magyar élsportolóink,sportkiválóságaink is élvezik a Vegateszt egészségközpont szolgáltatásait melyek extra terhelésnek kitett szervezet legoptimálisabb erőállapotát szeretnék megcélozni.